Indice Area Generale Benvenuti ! adidas amsterdam
********

adidas amsterdam

I nuovi utenti possono presentarsi alla nostra community, facendo nuove amicizie e condividendo la propria passione!

Moderatore: Moderatori


Messaggio mercoledì 30 agosto 2017, 6:44
BartBray Nuovo utente

Messaggi: 3
ÿþMet de meerderheid van adidas amsterdam de recente sneaker releases die zich verzorgen voor de mannelijke sneakerheads, is hier iets voor de dames, de adidas Gazelle OG "Fade Rose". In een wereld waar slechts een handjevol sneakers ooit in roze suède werden gemaakt, valt deze nieuwste toevoeging aan de adidas Originals Gazelle OG uit. De bovenkant is gemaakt van St. Fade Rose suede met wit leer op de Stripes en tong. De binnenkant is bekleed met zowel zwart als de hak. Laat ons weten wat u denkt. Deze schoonheid zal begin 2014 in geselecteerde adidas-winkels worden vrijgegeven, maar u kunt nu een paar ophalen bij Titolo.

De adidas LA Trainer debuteerde tijdens een interessante overgangsperiode. Tijdens de voorbereiding om de ZX-serie te laten vrijlopen in de loop van de Olympische Spelen van 1984, liet het LA Trainer-model het einde van de City-geïnspireerde verstelbare stootkussensysteem schoen markeren. Net zoals veel andere klassieke modellen, heeft de schoen op basis van gloednieuwe kleurwegen gewoond, adidas nmd zoals deze twee gewrichten die in januari van volgend jaar nog eens vrijkomen. Als men meer patriottisch kijkt, sporten de andere een schone tonale grijze uitstraling. Controleer wat zieke schoten na de sprong en ga nu zeker naar Titolo over voor pre-orders.

Adidas komt eind 2013 sterk tegen en deze weergave van een adidas nmd kopen van hun klassiekers is zeker een hit in de loop van de vakantie. Een doorschijnende zool heeft zowel het paarse bovenblad als de zwarte, witte, gespikkelde middenzool die ongetwijfeld een aandachtgrijper is. Als u dichter bij deze adidas kijkt, constateert u dat er een spiraalvormige grafiek in de bovenkant is, ook op 24 december aan de binnenkant van de tong om het Nightmare Before Christmas-thema te herdenken en als alles niet genoeg was, glanst ze in het donker . Deze schoppen zullen naar verwachting op 20 december vrijlaten bij adidas-retailers, of als ze eenmaal naar eBay gaan, en zie, kun je een paar van deze adidas nmd heren zeer gewilde Crazy 8's cop.

Dit is de eerste keer dat de adidas Original Tech Super een gloed in de donkere kleur heeft. Het lijkt erop dat de bovenkant is gemaakt van een zwart suede type materiaal met accenten van grijs en reflecterend 3M. Bleekgroen is toegevoegd om de illusie te geven dat het zelfs in het daglicht gloeit in het donker. Deze sneaker zal begin volgend jaar vrij verkrijgbaar zijn bij selecte winkels van Adidas, maar je kunt nu naar Titolo overgaan en vandaag een paar kopen.

Gepland om op 1 januari te gaan winkelen, zullen de adidas Originals SS14 Rivalry Lo zijn. Dit klassieke silhouet valt in zowel een witte als zwarte affair uit, net zo goed als het deed toen het in de jaren 80 debuteerde. Volledig uitgerust met een klassieke vintage-vormige kopzool, zullen jullie alle sneakerheads ook op de hoogte zijn van het leerleer, dat met het synthetische Stripes-merk en de klassieke middenzoolgereedschap van de Rivalry wordt bekroond. De Rivalry Lo's nieuwe monochrome mode verandert nog steeds in een formidabele kracht die wordt meegerekend, waardoor de schoenen ikonisch worden ingebouwd in een schonere en gemene retro-aanbieding. Lees verder na de sprong om een kijkje te nemen op beide aankomende releases en zorg ervoor dat we ons een lijn laten vallen in adidas y3 het commentaar gedeelte hieronder.

Als u terugvindt in de lente / zomer 2012, maakte de adidas originals Jeremy Scott Leopard zijn debuut. Hier hebben we foto's van wat er lijkt op een andere adidas Jeremy Scott sneaker die naar verwachting in de nabije toekomst de planken zal raken, de adidas Originals Jeremy Scott Tiger. Deze sneaker heeft een oranje en zwarte tijgerprint bovenkant, zwarte bont adidas strepen, zwarte veters en massief oranje rubber op de buiten- en midsoles. Net zoals de Jeremy Scott Leopard, heeft de Tiger een furry staart. Blijf op de hoogte van Sneakerfiles, omdat meer informatie beschikbaar wordt.

Torna a Benvenuti !

cron